Over ons

Mijn naam is Manon Elsevier, ik ben woonachtig in Herpt (Noord-Brabant). Tijdens mijn HBO opleiding Management, Economie en Recht heb ik gewerkt bij energieleverancier Delta. Na het behalen van het HBO diploma ben ik gestart als accountmanager op de grootzakelijke markt bij E.ON Benelux (inmiddels overgenomen door Eneco). In 2014 kreeg mijn gezin de mogelijkheid om een aantal jaren in het Midden-Oosten te verblijven, dit i.v.m. het werk van mijn man. Vanuit Qatar en Bahrein heb ik verschillende freelance werkzaamheden gedaan. In 2020 zijn we terug verhuisd naar Nederland, waarna ik vanwege mijn grote interesse in duurzaamheid en in de energietransitie, Green Desk heb opgericht.

Ik krijg veel energie van fijne gesprekken met klanten en heb als doel om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen op het gebied van energie en duurzaamheid. Korte lijnen en persoonlijk contact vind ik erg belangrijk.

Dankzij de jarenlange ervaring in de complexe energiemarkt beschik ik over een groot netwerk met verschillende leveranciers en installateurs met diverse expertises. Hierdoor kan op een breed vlak advies worden gegeven.