CONTRACTADVIES

Optimalisatie van energie inkoop


De energiemarkt is continue in beweging. Green Desk volgt de ontwikkelingen in de energiemarkt constant, zodat tegen de meest scherpe markttarieven kan worden ingekocht.

Met onze kennis en expertise zorgen wij enerzijds voor scherpe tarieven en
anderzijds voor de beste voorwaarden, zoals volumebandbreedte, mutatiebandbreedte en passende betalingstermijnen.
Nadat we uw inkoopwensen hebben doorgenomen,
bekijken we welke producten het beste bij uw energiebehoefte passen.

Onze werkwijze in fases:


Fase 1. Benchmark

{bedrijfsnaam] onderhandelt namens uw bedrijf met verschillende energieleveranciers om zowel de scherpste tarieven als de beste leveringsvoorwaarden te realiseren. Minimaal drie energieleveranciers worden met elkaar gebenchmarkt, de resultaten worden met u besproken en samen wordt een keuze voor de juiste leverancier gemaakt.

Fase 2. Contracttransitie

Mogelijk heeft u elders een energiecontract voor bepaalde tijd lopen. Dit contract zeggen wij namens uw bedrijf op, zodat we zeker van zijn dat een eventuele overstap niet tot problemen en boetes kan leiden.
Zodra de meest geschikte leverancier bekend is, overleggen we welke contractlooptijd het beste bij uw organisatie past en welk type groene stroom u wenst. De administratieve afhandeling bij de energieleverancier wordt volledig door Green Desk verzorgd.

Fase 3. Controle en beheer contract

Zodra uw nieuwe contract is gestart en uw eerste factuur is ontvangen, ontvangen wij deze graag zodat we kunnen controleren of alle gegevens correct zijn.
Wij zijn de schakel tussen u en uw energieleverancier voor alle kwesties, zoals mutaties, wijzigingen in het voorschotbedrag, contractaanpassingen en opzeggingen. Gedurende de gehele looptijd van het contract kunt u uw vragen aan ons stellen, en indien nodig, nemen wij contact op met uw energieleverancier. Ook zeggen wij uw nieuwe contract tijdig op, zodat er geen sprake kan zijn van een automatische verlenging.

Bent u benieuwd wat Green Desk voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u een vraag? Laat een bericht achter, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.