MONITORING

Eenvoudig inzicht door middel van EBS


Eén van de maatregelen welke door middel van de Erkende Maatregelenlijst (informatieplicht) verplicht wordt gesteld is het hebben van een energieregistratie- en bewakingssysteem. Hiermee wordt op eenvoudige wijze inzicht gegeven in uw energiegebruik per dag, per maand of per jaar. Ook kunt u verschillende locaties met elkaar vergelijken.

Inzicht in deze gegevens geeft niet alleen een duidelijk beeld van het verbruik,
het is ook een basis voor het doorvoeren van energiebesparende maatregelen voor vervangingsinvesteringen. Voor de grootverbruik  elektriciteitsaansluitingen wordt gebruik gemaakt van de meetdata op kwartierniveau. Het gasverbruik wordt gemeten op uurbasis. Deze gegevens ontvangen wij, na uw goedkeuring, van het meetbedrijf.

De gedetailleerde overzichten geven snel inzicht waar en wanneer er onverwacht veel energie is verbruikt. Indien u zonnepanelen heeft, is de terug levering hiervan ook per uur inzichtelijk. Verder kan een hoog, onverwacht, verbruik of piek gesignaleerd worden door de ingesteld alarm-mogelijkheden.

Contact

Bent u benieuwd wat Green Desk voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u een vraag?
Laat een bericht achter, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Whatsapp Green Desk

 

 

 

 

 

Green Desk

Green Desk biedt ondersteuning aan organisaties bij het optimaliseren van de energieadministratie, waarbij wordt gekeken naar energiekosten, energiemanagement, wetgeving, duurzaamheid en subsidies.

Contact opnemen

Green Desk
Groene Woud 1B
5255 PD Herpt

 +31612110418
 info@green-desk.nl

KVK nummer: 76849333
BTW nummer: NL003118499B47